Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huikean hieno heinäkuu

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 2. elokuuta 2012

Huikean hieno heinäkuu


Niin se vaan kävi että kuu mennä tärräytti ja vaihtui elokuuksi. Mulla on takana aivan loistava heinäkuu siitäkin huolimatta, että kuukaudesta vain kaksi viikkoa meni lomaillessa. Aikaa on kuitenkin kuvien perusteella löytynyt ainakin syömiselle, rennolle oleskelulle ja kavereiden kanssa hengailulle, pieniä reissuja ja mahtavia maisemia lukuun ottamatta.

Kun syksy iskee, palaan luultavasti näihin kuviin uudelleen ja uudelleen. Vielä ei kuitenkaan oo sen aika, sillä mulla on lomaa jäljellä vielä reilu viikko, ja se käytetään ahkeraan rentoiluun. Alkuviikon Helsingin -reissulta mukaan tarttui nimittäin kolme romaania, jotka pyhästi lupasin lukea vielä loman aikana. Tällä hetkellä ensimmäinen on jo melkein kahlattu läpi, joten vauhti on ainakin hyvä.

Toivottavasti kaikilla muillakin oli mahtava heinäkuu, ja syksyhän alkaa sitten vasta syyskuussa...

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

3. elokuuta 2012 klo 15.14 , Blogger Ulla kirjoitti...

Aivan ihana postaus ja kuvakollaasi! Kesä on kyllä niin ihanaa! Ja sää näytät tosi sievältä, hyvin sopii lyhytkin tukka sulle :)

 
4. elokuuta 2012 klo 8.32 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitos Ulla! Määki alan pikkuhiljaa tottua tähän, joten ihan hyvä vaan. :) Ja voi vitsi kun vois mennä takaisin noihin aurinkoisiin päiviin, tää elokuun sade ei oo kyllä mistään kotosin.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu