Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Iltahuvituksia sirkuksessa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 26. heinäkuuta 2012

Iltahuvituksia sirkuksessaKarimin vuosipäivänä antamasta lahjakirjekuoresta paljastui liput sirkukseen, ja minä kiljaisin innosta. Eilen koitti sitten se päivä, kun astelin ensimmäistä kertaa elämässäni Sirkus Finlandian sinipunaiseen telttaan. Meidän ympärillä ei istunut muita kuin lapsiperheitä, eli nauravainen ja rento fiilis tuli kuin tilauksesta. Parin tunnin mittainen sirkushulabaloo oli aivan mahtava! Aikaisemmin oon toki käyny sirkuksessa, jopa kaksi kertaa Pietarissa. Toisin kuin venäläisen isoveljensä, Sirkus Finlandian esityksissä ei näkynyt elefantteja tai karhuja, sillä ainoat esiintyvät eläimet olivat kissat ja hevonen, ja hyvä niin.

Samalla kun nautin täysillä sirkustunnelmasta, yritin samalla tallentaa sitä ja laittamalla kamerani äärirajoille. X100 otti ihan hyviä kuvia myös noin pimeässä, ja vaikka meidän penkit eivät sijainneet aivan eturivissä, tuli otoksista yllättävän tarkkoja. Nyt sitä on testattu jo melko monessa menossa, mutta pitänee kuitenkin vielä jatkaa harjoittelua.

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

26. heinäkuuta 2012 klo 21.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen vasta löytänyt blogisi ja sitä on todella mukava lukea. Tuo sirkus Finlandia on oikein mainio lahja :) jos saan kysyä, mitä itse annoit hänelle lahjaksi? Olisi muutenkin mukava kuulla "rakkaustarinanne", jos vain viitsit tuoda sen tätä kautta esille. ;)

-utelias Ulla

 
27. heinäkuuta 2012 klo 7.38 , Blogger Inka kirjoitti...

Mää vähän toivoin että kukaan ei sitä kysyisi, annoin nimittäin lahjaksi juomapullon... Mutta sen verran voin puolustella, että kyseessä oli Siggin pullo ja Karim on jo kuukausia sitten ottanut omaan käyttöönsä mun siggin, joten tällä tavoin sain omani sitten takaisin, ja lahjapullo tuli taatusti tarpeeseen.

Ehkä jos satun joku päivä kunnolliselle hempeilytuulelle, voin meidän tarinan täällä kertoa. :)

Ja kiva kuulla, että oot tykänny lukea mun blogia.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu